Noutati

Noua brosura GAAL porti si garduri de aluminiu

Va prezentam in premiera brosura de garduri si porti de aluminiu GAAL, unicul brand de porti si garduri de aluminiu fabricat in Romania.

Rezultatul a peste trei ani de proiectare, sistemele GAAL raspund oricarei exigente si surprind prin calitatea deosebita si aspectul estetic desavarsit.

Descarcati aici brosura de garduri si porti de aluminiu GAAL

Aspectul este cel mai important avantaj al portilor si gardurilor de aluminiu. Aluminiul permite realizarea unei largi varietati de modele. Finisajele sunt ireprosabile, fara urme de sudura, fara polizari neregulate. Se pot alege suprafete mate, lucioase, texturate, metalizate sau imitatie de lemn, intr-o gama larga de modele.

Spre deosebire de portile si gardurile din fier, cele din aluminiu nu ruginesc, sunt mai usoare, rezultand un efort redus pe balamale, pe stalpii de sustinere si automatizari.

In plus, comparativ cu portile si gardurile din lemn, cele din aluminiu nu putrezesc, nu se deformeaza in timp, nu necesita intretinere periodica, lacuire, vopsire sau tratamente speciale.

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997