Alege corect! Usi de garaj MCA

Usile sectionale MCA se incadreaza in normele UE privind eficienta energetica a cladirilor

Usile de garaj sectionale produse de MCA Grup Romania au proprietati termoizolatoare, care ajuta la conservarea temperaturii interioare, reducandu-se consumul de energie necesar pentru incalzire, respectiv racire. In plus, MCA are in portofoliu si prototipul usii de garaj Power Door, care produce energie prin intermediul panourilor fotovoltaice.

Venim astfel in sprijinul normelor internationale privind reducerea consumului energetic al cladirilor, ce vor deveni obligatorii in cativa ani.

Directiva UE privind Performantele Energetice ale cladirilor recomanda statelor membre sa implementeze notiunea de cladire cu consum de energie aproape zero si sa elaboreze un plan national de actiune in acest sens.

Pana la finele anului 2020, toate cladirile nou construite vor trebui sa aiba un consum de energie aproape de zero. Chiar mai devreme, pana la sfarsitul anului 2018, toate cladirile ocupate sau in proprietatea autoritatilor publice vor trebui sa fie cladiri cu consum de energie aproape zero.

La usile de garaj izolarea termica foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate si de chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri.

Cum definim o cladire cu consum energetic aproape zero

  • Cladire care are o performanta energetica foarte buna (aici vin in ajutor si usile de garaj sectionale MCA cu proprietati termoizolatoare)
  • Energia necesara trebuie sa provina din surse regenerabile, inclusiv surse de energie produse in proximitate
  • Surse de energie regenerabila:
    • Energia geotermala sau energia din caldura aerului
    • Energia solara: panouri solare termice, panouri solare fotovoltaice
    • Energia vantului

Producand solutii de inchidere cu proprietati termoizolatoare, MCA sustine indirect si Protocolul de la Kyoto, un acord international privind mediul, negociat de 160 de tari, inclusiv Romania, si care impune, pentru statele industrializate, reducerea emisiilor poluante, rezultate si de la furnizorii de electricitate si gaze naturale (cei care asigura incalzirea si racirea cladirilor).

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997